"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Ξύπνα, Αττίλας 3!!! Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία



Παρεμπιπτόντως, για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, η κυβέρνηση Τσίπρα παραχώρησε ήδη τα Ιμια στην Τουρκία, αλλά δεν φταίει αυτή, φταις εσύ! 


Γιατί; 


Ξέρεις αλλά... δεν ομολογείς, όπως ο άγρια δολοφονημένος από ασύδοτους... απλούς διαρρήκτες Αλέξανδρος Σταματιάδης φταίει, κατά την κυβέρνηση, επειδή... αντιστάθηκε, αντί να κάνει ότι κοιμάται, όπως συστήνει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ. Ετσι και ενώ οι Τούρκοι διακηρύττουν ότι τα Ιμια είναι δικά τους, οι Συριζαίοι πολύ υπεύθυνα και ψύχραιμα δεν αντιδρούν καν, απαγορεύοντάς μας μάλιστα να σηκώνουμε τη σημαία μας στα ακριτικά νησιά. Κι αυτό για το καλό σου, για να μην προκαλείς ταχεία «γκριζοποίηση» του Αιγαίου, όπως κατηγορούν τα τρία Ελληνόπουλα που σήκωσαν τη γαλανόλευκη σε ελληνικό έδαφος!!! Οχι επειδή έτσι τους ήρθε, αλλά προς τιμήν του αδικοχαμένου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, θύματος της τουρκικής επιθετικότητας, για τον οποίο οι ίδιοι ψευτοαριστεροί βρέθηκαν να πουν πως φταίει το γεγονός ότι συνεχίζουμε τη... διαμάχη για τον εναέριο χώρο μας! 


Η κοινή συνισταμένη, αν δεν κάνω λάθος, είναι παραπάνω από προφανής: για την κυβέρνηση Τσίπρα για όλα φταίνε οι Ελληνες. 


Κι ας μας παίρνουν τα νησιά. Κι ας μας σφάζουν οι φονιάδες μες στα σπίτια μας, από τα πιο ερημικά χωριά μέχρι την Κηφισιά. Για όλα φταίνε οι Ελληνες! 


Την ώρα που επισήμως συντελείται ο «Αττίλας 3» και εκχωρούνται τα Ιμια στην Τουρκία, αμφισβητείται από την ίδια μας την κυβέρνηση το δικαίωμα να υψώνουμε την ελληνική σημαία. 


Μήπως με αυτό τον τρόπο την αφαιρούμε προκαταβολικά;  


Μήπως ακολουθούν κι άλλα νησιά;


  Αλλά ούτε μιλιά για το ότι Ελληνες μουσουλμάνοι που νιώθουν, λέει, Τούρκοι, σηκώνουν τη... σημαία της δήθεν ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης και φωτογραφίζονται κιόλας.

 
Αυτούς τους έψεξε κανείς; Βγήκε από οποιονδήποτε εισαγγελέα εντολή έρευνας;  


Σιγά μην έβγαινε! Και ζουν εδώ, στην Ελλάδα, ανάμεσά μας. Ενώ εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κυνηγάμε τα τρία παιδιά από τους Φούρνους... 


Μια μέρα προτού χάσει τελικά τη μάχη με τη ζωή ο Αλ. Σταματιάδης, ο διαβόητος Παρασκευόπουλος, χάρη στον οποίο βγήκαν και εξακολουθούν να απελευθερώνονται από τις φυλακές εκατοντάδες στυγεροί ποινικοί, δήλωνε δημόσια ότι ο νόμος του βοήθησε στη μείωση της εγκληματικότητας! Και δεν σηκώθηκαν και οι πέτρες να τον πλακώσουν. 


Την ίδια ώρα...


 καταρρέει η δήθεν ανθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, με τις στρατιές των ποικιλώνυμων προσφύγων -και λαθρομεταναστών- να αμολιούνται ελεύθερες και απελπισμένες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κάτι που είναι ίσως καλό για τα νησιά μας που έχουν μετατραπεί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά συνολικά πολύ κακό για όλο τον πληθυσμό! Ομως και γι’ αυτό υποθέτω πως έτσι και ξεσηκωθεί ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη, που ευτυχώς είναι και πιο θερμόαιμος, θα φταίει και πάλι ο Ελληνας, που είναι... ρατσιστής! Μέχρι να σφάξουν και την επόμενη γιαγιά, μέχρι να βιάσουν κάνα παιδί, τώρα που... κάθε πόλη και Μόρια, κάθε χωριό και συμμορία!!! 


Παρεμπιπτόντως, δώσανε τα Ιμια στην Τουρκία και έχουμε «Αττίλα 3».


Κι εσύ, αναλυτή μου, κάθεσαι και μας λες αν θα παραταθεί για δύο μήνες ακόμα ή όχι η κοροϊδία Τσίπρα, ότι δήθεν πάμε για καθαρή έξοδο, την ώρα που μέχρι και ο Φίλης ομολόγησε δημοσίως ότι επί των ημερών τους η σύνταξη των 750 ευρώ, από το 2019 θα πάει στα 450 και κατέβαινε!!! 


Τουλάχιστον όμως επιτράπηκε η αναδοχή και η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια!!! Και επειδή ακούω κάτι αντιδράσεις από την Εκκλησία και άλλους κοινωνικούς φορείς, να είναι προσεκτικοί γιατί θα διωχθούν βάσει του νέου ποινικού κώδικα επειδή προωθούν τη ρατσιστική ιδεολογία. «Καθυστερημένοι» Ελληνάρες. Γιατί δεν παραδειγματίζονται από άλλες πολιτισμένες χώρες όπως η Γερμανία και η Δανία, όπου συζητείται σοβαρά η νομιμοποίηση της παιδεραστίας αλλά και το... σύμφωνο συμβίωσης με τετράποδα; Βεβαίως μόνο τετράποδα μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία και έχουμε «Αττίλα 3».

 
Υποστολή της σημαίας, νομιμοποίηση της εγκληματικότητας, φτωχοποίηση του λαού, διάλυση των όποιων θεσμών είχαν απομείνει για να μας κρατάνε ενωμένους ως Ελληνες. Και όλα αυτά για να τα χάσουμε και να μην έχουμε τη δύναμη να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της εδαφικής μας ακεραιότητας και τον «Αττίλα 3». Το γράψαμε εδώ ακριβώς πριν από τρεις-τέσσερις μήνες ότι κάτι συμβαίνει με τα Ιμια και τώρα οι Τούρκοι το είπαν και επισήμως: «Είναι δικά μας και το έδαφος και ο εναέριος και ο θαλάσσιος χώρος»!!! Η ελληνική απάντηση; «Σοβαρευτείτε»!... Ναι, αυτή ήταν η επίσημη αντίδραση στην τουρκική πρόκληση. Ούτε καν τα προβλεπόμενα διαβήματα. «Παραλογίζονται», είπε η κυβέρνηση. Συγγνώμη, αλλά αυτοί έχουν περικυκλώσει τα νησιά, Ελληνας δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του σ’ αυτά, αλλά ούτε και στις βραχονησίδες, άρα τους βρίσκω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ... Dead serious, για να αμερικανολογούμε. Συγχρόνως το ΝΑΤΟ δηλώνει ότι είναι διμερές ζήτημα και η Αθήνα του Τσίπρα (Τζανακόπουλος: «Δεν δίνουμε στο πεδίο του ΝΑΤΟ τη μάχη μας, αλλά στους ευρωπαϊκούς θεσμούς») ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ, εγκαταλείποντας πάγια εθνική πολιτική σαράντα ετών, ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά μεταξύ εταίρων της Συμμαχίας. Κι όμως, επί ΣΥΡΙΖΑ το δέχεται. Μήπως αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Τσίπρας συμπράττει ουσιαστικά, ίσως και βάσει μυστικής συμφωνίας, στην παράδοση τμήματος του Αιγαίου και σε εφ’ όλης της (δικής μας) ύλης διάλογο για παραχωρήσεις στην Τουρκία;

 
Μήπως συντελείται ήδη η μεγαλύτερη εθνική προδοσία, μετά από εκείνη των Απριλιανών στην Κύπρο; Χούντα τότε αλλά, όπως και να ονομάζεται το σημερινό ψευδοαριστεροδεξιό καθεστώς, το ζήτημα είναι ένα: οι Τούρκοι κερδίζουν κι εμείς χάνουμε ξανά. Αποφασίζει μια τεχνητή μειοψηφία με κοινοβουλευτικό μανδύα κόντρα στη θέληση του λαού. Το απέδειξε και η περίπτωση του Facebook: η κατάλυση της δημοκρατικής διαδικασίας και η παραβίαση των ατομικών ελευθεριών γίνονται πλέον διαφορετικά. Οπως και να έγινε, σαν ηλεκτρονική δημοπρασία αυτή η εθνική προδοσία, μία είναι η ουσία: Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία. Και πάει και γι’ άλλα νησιά. Ξύπνα, έχουμε σε εξέλιξη «Αττίλα 3»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: