"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Πολεμώντας το ΣΥΡΙΖΑ πολεμάμε τη βλακεία (και όχι μόνο...)



Πριν από καιρό είχα εξηγήσει γιατί θεωρώ ότι πολεμώντας το ΣΥΡΙΖΑ πολεμάμε τη βλακεία. 


Ως βλακεία ορίζω ο,τιδήποτε μας γύριζει πίσω, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όσων θέλουμε να πάμε μπροστά. 


Σήμερα, που υπομένουμε πλέον το «ΣΥΡΙΖΑ της καθαρής εξόδου», θα ήθελα να σας δείξω ανά τομέα, κατά περίπτωση σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή η απύθμενη συριζαίικη βλακεία.  


Πολεμώντας λοιπόν το ΣΥΡΙΖΑ, πολεμάμε:
 

✔️Τον κρατισμό: Τις στρατιές διορισμένων, που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εποχικούς που, παραβιάζοντας το Σύνταγμα μονιμοποιεί, με τους 2.000 διορισμούς στην κομματική ΕΡΤ, με τους κάθε λογής μετακλητούς και ειδικούς, διοικητικούς, τομεακούς γραμματείς που φυτεύει στα υπουργεία, με κρατικοποιήσεις όπως αυτή στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.
 

✔️Το αραλίκι στο Δημόσιο: Προχθές η Γεροβασίλη ανέστειλε την αξιολόγηση για όλο το δημόσιο, χθες ο Γαβρόγλου την κατάργησε για τους εκπαιδευτικούς ... Κανένας έλεγχος, καμία λογοδοσία • μόνο ένας ικανοποιημένος κομματικός στρατός.
 

✔️Τους εργατοπατέρες: Δείτε μόνο το (δεξιό) Λυμπερόπουλου με τον αγαπημένο του «πρωθυπουργό των ταξιτζήδων Σπίρτζη».
 

✔️Τη μετριοκρατία: Δε θέλουν πρότυπα και πειραματικά σχολεία • δεν θέλουν αξιολόγηση πανεπιστημίων • δεν θέλουν σημαιοφόρους τους καλύτερους, ούτε καν εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό • δεν θέλουν αριστεία, ώστε να ξεχωρίζουν οι καλύτεροι • δεν θέλουν αξιολόγηση στο δημόσιο. Για τον πωρωμένο αριστερό προέχει η ισοπέδωση, ώστε να είμαστε όλοι ίδιοι.
 

✔️Την ανομία: Άνοιξαν τα σύνορά μας σε στίφη μεταναστών • κατήργησαν εποχούμενες ομάδες κρούσης της αστυνομίας • κατήργησαν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας • κάνουν τα χατίρια των τρομοκρατών και δίνουν άδειες στον Κουφοντίνα • με το νόμο Παρασκευόπουλου βγάλανε και βγάζουν έξω στυγνούς εγκληματίες • εκβίασαν τη δικαιοσύνη να αφήσει ελεύθερους δύο καταδικασμένους για τρομοκρατία • παρέδωσαν το κέντρο στους μπαχαλάκηδες • επανέφεραν το άσυλο ανομίας.
 

✔️Τη σοβιετική οικονομία που θέλουν να επιβάλουν: Κυνηγούν τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες υπηρεσιών μεταφορών, πλήττουν την ιδιωτική εκπαίδευση • όπου δεν τους πιέζουν τα μνημόνια θέλουν να μας γυρίσουν σε σοβιετικά μοντέλα οικονομίας.
 

Αυτά και άλλα πολλά πολεμάμε στο πρόσωπο των ΣΑΝΕΛ.
 

Και πολλοί θα πείτε το κλασικό «μα οι άλλοι καλύτεροι είναι»; 


Ναι, πιστεύουμε ότι είναι καλύτεροι! 


Τουλάχιστον...
 δεν είναι ίδιοι


Τουλάχιστον, έχουν δεσμευθεί για μια σειρά πραγμάτων (κατάργηση ασύλου ανομίας, επανασύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας, αξιολόγηση στο δημόσιο, συνταγματική αναθεώρηση για σύσταση ιδιωτικών πανεπιστημίων κοκ) που είναι στον αντίποδα όσων κάνει ή παραλείπει να κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αν αυτό δεν έλθει, εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.
 

Για αυτό λοιπόν πολεμάμε το ΣΥΡΙΖΑ ...
 

Και για αυτό δηλώνω ευθαρσώς ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: