"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΗΦΗΝΟΡΟΥΣΦΕΤΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Προσωποπαγής κλοπή

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ


3584 (!!!) είναι οι θέσεις "εργασίας" στην Περιφέρεια Αττικής.  


Εξ αυτών οι 329 είναι προσωποπαγείς! 


Η προσωποπαγής θέση είναι μία ελληνική εφεύρεση του πελατειακού μηχανισμού για να διορίζει τα ρουσφέτια του. Δημιουργείται δηλαδή ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ θέση, ειδικά για το ρουσφέτι, το οποίο διορίζεται ακριβώς εκεί που θέλει και δεν το κουνάει κανένας από την καρέκλα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί! Ακόμα κι αν δεν πατάει ποτέ στην "υπηρεσία". 


Οι προσωποπαγείς θέσεις (χιλιάδες σε ολόκληρο τον Δημόσιο Τομέα) είναι αυτοπόδεικτα ΑΧΡΗΣΤΕΣ, τις οποίες μια σοβαρή κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε καταργήσει από το πρώτο λεπτό της χρεοκοπίας. Αντιθέτως, αυξάνονται και πληθύνονται!  


Μάλιστα στην Περιφέρεια Αττικής, οι προσπωπαγείς θέσεις στην κατηγορία ΙΔΑΧ (με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) είναι περισσότερες (161 θέσεις) από τις υπάρχουσες στο οργανόγραμμα (114 θέσεις). 


Είναι αυτονόητο ότι...


 αν η Δημιουργία, ξανά! ήταν κυβέρνηση θα τις καταργούσε απολύοντας όλους του "μάγκες" που λόγω γνωριμιών "τρούπωσαν" και μισθοδοτούνται εις βάρος σου.  


(Ακούσατε να έχει πει τίποτε ο Κυριάκος - ή και ο Άδωνις - για αυτή την κατηγορία ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ κλεπτών του φόρου σου;)






Δεν υπάρχουν σχόλια: