"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Oι επιλογές του παπαρολαού τo τερμάτισαν! O ένας κρύβεται, ο άλλος θα κάνει επιστημονική επιτροπή!



Mιλάμε για την απολυτότητα της έννοιας απελπισία. Τίποτε λιγότερο.


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού κρύφτηκε το πρώτο 24ωρο στην συνέχεια εμφανίστηκε στη Μάνδρα για ξεκάρφωμα.


Η περιφερειάρχης της συμφοράς Ρένα Δούρου είπε ότι εάν προκύψουν ευθύνες θα τις αναλάβει.  


Τι εννοεί ο ποιητής; 


Πως θα αναλάβει της ευθύνες δηλαδή; 


Θα πάρει τις ευθύνες και θα τις βγάλει βόλτα στο Σύνταγμα; 


Θα τις πάει για καφέ; 


 Τι σκατά θα κάνει με τις ευθύνες αυτή η γυναίκα-για να μην πούμε καμμιά πιο βαριά κουβέντα.


Και στο καπάκι ο Λούκι Λουκ ο Κυριάκος ο οποίος είπε ότι θα συστήσει επιστημονική επιτροπή!!!


Αυτό το παληκάρι το τερμάτισε.


Γύρευε δηλαδή πόσο μακάκας λαός είναι αυτός που εξέλεξε πρωθυπουργό τον Τσίπρα, Περιφερειάρχη τη Δούρου και αρχηγό της ΝΔ τον Κυριάκο που θα κάνει επιστημονική επιτροπή με φόντο τους 16 νεκρούς.


Με κάτι τέτοια ξόδεψε και την υπουργική θητεία του στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης χωρίς να καταφέρει ούτε καν να αξιολογήσει τους κηφήνες του Δημοσίου.


Ακολουθεί περισσότερος Κυριάκος:

Στη συγκρότηση ειδικής επιστημονικής επιτροπής, η οποία θα θέσει στο μικροσκόπιό της τα αίτια της καταστροφής στη δυτική Αττική, προχωρά η Νέα Δημοκρατία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε μέσω δήλωσής του την οδύνη του για τη μεγάλη τραγωδία και τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων.


“Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται από μία πρωτοφανή τραγωδία στη Δυτική Αττική. Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για αυτή τη μεγάλη τραγωδία, τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων, την συμπαράστασή μου σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι και σήμερα δοκιμάζονται και θα δοκιμάζονται για αρκετές ακόμη μέρες. Και βέβαια να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην Πυροσβεστική, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία για την αυτοθυσία με την οποία για άλλη μια φορά παρενέβησαν σε μια μεγάλη κρίση”

Δεν υπάρχουν σχόλια: