"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Boυλευτής του Σύριζα αφού πένθησε τους πνιγμένους στην Πάολα , έφυγε ξημερώματα για να υπερασπιθεί το κυβερνητικό έργο στον Αυτιά!



Βουλευτής του Σύριζα έφυγε από την Πάολα στις 5.30 τα ξημερώματα με προορισμό την εκπομπή του Γιώργου Aυτιά.
 

Την αποκάλυψη κάνει το top10.gr απ΄όπου και το σχετικό video.

 


Στην συνέχεια ο Πέτρος Κωνσταντινέας- με την ανοχή του Αυτιά-μετέτρεψε το πλατό της εκπομπής σε σκυλάδικο με τις αγριοφωνάρες του αφού πλακώθηκε με την δήμαρχο Μάνδρας-καλή σουρτούκα κι αυτή, από κανάλα σε κανάλα παέι.
 

Προφανώς ο Αυτιάς του έδινε γήπεδο για να παίξει μπάλα μετά το ντηλάρισμα που έκανε ο Σύριζα με τους καναλάρχες.

 

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι περιέγραψε ως εξής τον ξιπασμό και των δύο πλευρών (κυβέρνησης-καναλαρχών) με φόντο την Κολομβία της Ευρώπης:

 

(Από τον Ian Ford)


Eνώ η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της βροχής η πρεμούρα της κυβέρνησης είναι το νταλαβέρι με τους καναλάρχες και πως με την βοήθειά τους να εξακολουθήσει να διατηρεί σε αποχαύνωση τους Ελληνες πολίτες. Ετσι την περασμένη Δευτέρα-σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος-οι κύριοι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Θοδωρής Κυριακού, Δημήτρης Κοντομηνάς και Γιάννης Αλαφούζος περνούσαν μέρα μεσημέρι την κεντρική πύλη του Μαξίμου, μαζί με τους διευθύνοντες συμβούλους των τηλεοπτικών σταθμών τους.

 

Οι διεύθυνοντες σύμβουλοι είναι κάτι χρυσοπληρωμένα golden boys με παχυλούς μισθούς, μανικιούρ, πεντικιούρ, βίλες και ελικόπτερα οι οποίοι αναλαμβάνουν να υλοποιούν το σχέδιο της αποχαύνωσης της κοινής γνώμης με τα γνωστά σαβουροπρογράμματα τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με το ποιοτικό περιεχόμενο που προυποθέτει η σύμβαση πραχώρησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων που υπέγραψαν με το Δημόσιο.

 

Εδώ το δημόσιο κάνει το παγώνι επιτρέποντας στους καναλάρχες να ασελγούν στις τηλεοπτικές συχνότητες για να αυξάνουν τα κέρδη τους. 


Οι καναλάρχες με τη σειρά τους έχουν πλέον περιορισμένα δικαιώματα καθώς είναι όμηροι των θαλασσοδανείων και των υπολοίπων οικονομικών σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται και τα οποία κρατάει στα συρτάρια της η κυβέρνηση για να τους εκβιάζει και να τους έχει στριμωγμένους στα σχοινιά.

 

Σ΄αυτά δεν προσθέτουμε τα περίφημα Paradise Papers στις λίστες των οποίων σίγουρα βρίσκονται είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα.

 

Μάλιστα η κυβέρνηση είναι πανίσχυρη μπροστά τους σε τέτοιο βαθμό που ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Νίκος Παππάς θα μπορούσαν να ζητήσουν από τους καναλάρχες και τους πεπετζήδες οξυδερκείς διευθύνοντες συμβούλους να ανέβουν πάνω στο τραπέζι της σύσκεψης και να χορέψουν το χορό της κοιλιάς τραγουδώντας το τραγούδι του Αρη Βελουχιώτη.

 

Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση τους είχε ταπεινώσει ξανά όταν τους έσυρε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια. Βέβαια αυτοί δεν μασάνε, αρκεί να μην πληρώνουν-και στο τέλος το καταφέρνουν.

 

Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Εκαναν όμως κάτι πιο ξιπασμένο όπως για παράδειγμα την εμφάνιση του γραφικού αστείου πεπετζή Καραμέρου ντυμένου σαν αστροναύτη της πυροσβεστικής στον Γιώργο Αυτιά ο οποίος με βουλιμία αναζητεί και καταναλώνει κάτι τέτοια νούμερα.
 

Την άλλη Κυριακή θα βγει η Οσία Δούρου στον Αυτιά (μπορεί και στον Παπαδάκη) για να εξηγήσει δακρυσμένη ότι ανέλαβε τις ευθύνες της.

 

(Παπαδάκης και Αυτιάς_πλουμιστά χρυσοπληρωμένα πεκινουά των καναλαρχών έτοιμα ανά πάσα στιγμή να εκτελέσουν τις επιθυμίες τους)

 

Αυτές είναι οι παστρικές συμφωνίες της κυβέρνησης με τους καναλάρχες τους οποίους τούς έχει στο χέρι και τους χορεύει. Ολοι αυτοί (κυβέρνηση και καναλάρχες) βρίσκουν και τα κάνουν.

 

Βρίσκουν τον μακάκα ευνουχισμένο πνευματικά Ελληνα ο οποίος θα μπορούσε να παραλύσει τη χώρα με μια απλή κίνηση: 

Πετώντας τις τηλεοράσεις στους δρόμους. 


Να γεμίσουν οι δρόμοι της Αθήνας και της Ελλάδας με σπασμένες τηλεοράσεις και από πάνω τα ελικόπτερα του CNN και το Al Jazeera να μεταδίδουν τις εικόνες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
 

Ποιοι Αγανακτισμένοι και απίδια μάντολες;

 

Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη ελληνική επανάσταση από το 1821. Μια επανάσταση εκ του ασφαλούς μια και κανείς δεν θα κινδύνευε από τα ΜΑΤ και τα χημικά.  


Αλλά ο μακάκας Ελληνας είναι τόσο σαπισμένος εγκεφαλικά και σωματικά που δεν κάνει ούτε το αυτονόητο. Να εγκαταλείψει τον καναπέ και να σπάσει τις τηλεοράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: