"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η Δούρου μήνυσε τον... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!



Η τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική, εκτός από θύματα έχει και υπευθύνους.  


Είναι πολλοί και δεν είναι μόνο οι τωρινοί. Διότι ο βιασμός της φύσης με την τσιμεντοποίηση του 95% των ρεμάτων της Αττικής δεν ξεκίνησε χθες


Όμως ο βασικός υπεύθυνος, αυτός από τον οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσει κάθε δικαστική έρευνα για πράξεις ή παραλείψεις είναι η Περιφερειακή Αρχή. 


Η Δούρου θα έπρεπε να εξηγήσει πού πήγαν οι μεγαλόστομες εξαγγελίες της για αντιπλημμυρική θωράκιση και ποιο σχέδιο εφάρμοσε 3 χρόνια τώρα.  


Θυμίζω τι έλεγε μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2014, μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα: «Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να σουραφέρνουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να κάνουμε κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Διότι ήμασταν στις πλημμύρες. Δεν μας ήταν δύσκολο να πούμε τι έγινε στο προηγούμενο διάστημα. Αλλά ήταν επιλογή μας, αντί να παίζουμε με Δελτία Τύπου και διαρροές, να προσπαθούμε να συντονίσουμε μακριά από τις κάμερες την Πυροσβεστική και τα 'λαμόγια' της Περιφέρειας που πρέπει να επαναξιολογηθούν».

 
Ποια λαμόγια της Περιφέρειας επαναξιολόγησε; 


Πού κατέληξε; 


Ποιούς αντικατέστησε ως "λαμόγια" ή ως απλώς ανεπαρκείς; 


Τι συνέβη και επαναλήφθηκε το "προμελετημένο έγκλημα" κατά των φτωχότερων περιοχών της Αττικής;  


Αντί να απαντήσει σε όλα αυτά, τι έκανε η Δούρου; 


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου! Δηλαδή μήνυση (και) κατά του εαυτού της! Σου λέει αφού το σενάριο "2 σε 1" το παίζουμε καλά μέχρι τώρα ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση ταυτόχρονα, γιατί να μην το παίξουμε και ως "μηνυτής και μηνυόμενος";
 

Συριζαϊκό θεώρημα: 


Δεδομένης μιας συριζαϊκής χυδαιότητας, υπάρχει πάντα μια άλλη μεγαλύτερη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: