"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Η σύμβουλος του Κουρουμπλή ήταν τελικά η λερωμένη κολυμβήτρια της φωτό! Αφού διασκέδασε με τον Μητσοτάκη, πήγε για μια βουτιά στο Φάληρο



Η φωτογραφία της γυναίκας που βγαίνει γεμάτη πετρέλαιο από την θάλασσα στην παραλία έδεμ του Φαλήρου, κυκλοφορεί από το πρωί στα social media, προκαλώντας πλήθος σχόλια – που κυρίως αφορούσαν την «εύηθεια» της συγκεκριμένης λουόμενης – η οποία φάνηκε να πείθεται από τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, ότι μπορεί να κάνει μπάνιο άφοβα, και όχι από αυτό που βλέπει ξεκάθαρα η ίδια.


Όμως η ταυτότητα της συγκεκριμένης γυναίκας παρέμενε άγνωστη καθώς στην φωτογραφία που τράβηξε ο χρήστης του Facebook που την ανάρτησε, δεν φαίνεται το πρόσωπό της. Όλα αυτά όμως μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη πόζα. Σε αυτήν, καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα έχει γυρίσει το κεφάλι της, μπορεί κανείς εύκολα να αναγνωρίσει την συνεργάτιδα – ανηψιά του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο στη Βουλή χθες, όταν κοροΐδευε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.


Μάλιστα μετά το επεισόδιο, ο ίδιος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή του να προσλάβει ως συνεργάτιδά του την ανηψιά του, ισχυριζόμενος ότι μόνο οι συγγενείς είναι πραγματικά άνθρωποι εμπιστοσύνης και ότι οι απλοί υπάλληλοι είναι όλοι δυνάμει προδότες.


Προφανώς λοιπόν, μετά το επεισόδιο στη βουλή και την ψυχολογική πίεση που προκάλεσε στην ίδια, η ανηψοσυνεργάτης του Παναγιώτη Κουρουμπλή, θέλησε να ξεσκάσει και να απολαύσει την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε κάνοντας μπάνιο σε μια κοντινή παραλία.


Μάλιστα σύμφωνα με τον χρήστη του facebook που ανέβασε τις συγκεκριμένες εικόνες στο facebook, η συγγενής του υπουργού, δεν φάνηκε να πτοείται. Σκουπίστηκε κανονικά με την πετσέτα της και άναψε τσιγάρο σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ συνέχισε να κοροϊδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην παρέα της απολαμβάνοντας τα χειροκροτήματά τους.


(Σημείωση: Η φωτογραφία της κολυμβήτριας που βγήκε από τη θάλασσα καλυμμένη με πετράλαιο, ανέβηκε στο facebook από τον χρήστη Max Gyselinck. Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: