"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Ο Προκόπης Παυλόπουλος προσκύνησε τα κειμήλια του Ντάνου στη Σκιάθο! - Μετά την πρόσκληση στον Σάκη Ρουβά ο Πρόεδρος θέλησε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον λαό



«Αν δεν μπορείς να τους διορίσεις, συμμάχησε μαζί τους για να σε συγχωρήσουν». Αυτό μοιάζει να είναι το ρητό που εφαρμόζει τον τελευταίο καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στις δημόσιες εμφανίσεις του.


Αφού λοιπόν ο πρώτος πολίτης της χώρας πολέμησε μέχρις εσχάτων για άλλη μια σεζόν τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού, θέλησε να ξεκουραστεί για λιγες ημέρες συνδυάζοντας τις διακοπές του με τον προσκυνηματικό τουρισμό που ανθεί τις τελευταίες ημέρες στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα.


Και φυσικά, δεδομένου ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος διαθέτει έντονο το θρησκευτικό αίσθημα, δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος στην έκθεση ιερών κειμηλίων του Ντάνου που εκτίθενται αυτές τις μέρες στο νησί του Παπαδιαμάντη.


Ιδιαίτρεη προτίμηση μάλιστα έδειξε σε ένα εξαιρετικό κομμάτι της συλλογής Ντάνου: το κόκαλο από μια μερίδα κοτόπουλο που ο νικητής του Survivor κέρδισε με την ομάδα των Μαχητών σε μια από τις πρώτες δοκιμασίες του παιχνιδιού.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δήμο Σκιάθου, που οργανώνει την έκθεση, το κόκαλο αυτό παρ’ όλο που έχει περάσει τόσος καιρός, παραμένει αναλλοίωτο ενώ σύμφωνα με τους φίλους του Ντάνου πολύ συχνά ανβλύζει θαυματουργό μύρο
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: