"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΗΦΗΝΟΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Λουις Ενρίκε στην ΕΡΤ ο Λάμπης Μετά την δέσμευση του μαντηλάκια Κατρούγκαλου ότι δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος-κηφήνας



Oι εξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ κοιμούνται και ξυπνάνε με το μυαλό τους στο Δημόσιο. Πως θα διαφυλάξουν την ιερή αγελάδα του Δημοσίου.  


Ειδικά αυτός ο μαντηλάκιας ο Κατρούγκαλος.


-Καμία απόλυση δεν πρόκειται να γίνει στο Δημόσιο… διαβεβαίωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας. Και ολοκλήρωσε το επιχειρημά του με το εξής σκεπτικό:
«Δεν πρόκειται να απολύσουμε κανέναν από το Δημόσιο, για τον απλό λόγο ότι σήμερα έχουμε λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους κατά το 1/3, σε σχέση με το 2010. Το 2010 ήμασταν στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Εάν απολύαμε σήμερα δημοσίους υπαλλήλους, θα σήμαινε ότι θα είχαμε ακόμα λιγότερες νοσοκόμες… Αυτή τη στιγμή, δεν περισσεύει κανείς στο Δημόσιο. Έχουμε τεράστιες ελλείψεις παντού», είπε ο υπουργός μιλώντας στον Αθήνα 984.


Πολύ σωστά κε Κατρούγκαλε, που γίνατε υπουργός χάρη στην οξυδέρκεια του λαού που σας ψήφισε.


Γιατί να απολύσετε για παράδειγμα κηφήνες υπαλλήλους της ΕΡΤ;  

Η αντίστοιχους κηφήνες της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και όλως των δημοσίων οργανισμών στους οποίους δεν έχει γίνει ούτε απογραφή, ούτε αξιολόγηση?


Την πλάκα του θα έχει πάθει με την ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης. Πιο τυχερός θα αισθάνεται από τον προπονητή της Μπάρτσα Λουίς Ενρίκε. Ο άνθρωπος διαθέτει τόσο βάθος πάγκου από κηφήνες σε όλες τις θέσεις ώστε δεν αγχώνεται. 


Αλλωστε...
 η ΕΡΤ σε λίγο δεν θάχει αντίπαλο μια και θα κλείσουν όλα τα υπόλοιπα κανάλια.


Αλήθεια τι απέγινε με εκείνη την έρμη την αξιολόγηση στην ΕΡΤ.  


Ο υπουργός Επικρατείας είχε υποσχεθεί ότι από την ΕΡΤ θα ξεκινήσει η αξιολόγηση.


Θα γίνει τέτοια αξιολόγηση που όμοιά της δεν θα υπάρχει στον πλανήτη. Μόνο να μην καούμε στο ζέσταμα.


Ακούνε που λέτε οι 2 εκατομμύρια Ελληνες άνεργοι του ιδιωτικού τομέα τον Κατρούγκαλο που λέει ότι δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος και αγαλιάζει η ψυχή τους.


Πόσο ξεφτίλα κράτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: